Welkom op onze vernieuwde website.

03 Mei 2007

Welkom op de vernieuwde website van Groen! Hamme. Eigenlijk was er niets mis met onze oude website, integendeel, die zag er heel goed uit. Maar het werd een beetje te veel werk op één paar schouders (die van Michaël: nog eens bedankt !) om hem te onderhouden. Daarom zijn we op deze nieuwe vorm overgestapt.

We hebben nu dezelfde lay-out als die van een aantal andere websites van plaatselijke Groen! afdelingen. Maar inhoudelijk wordt dit natuurlijk een op-en-top Hamse website.

Dankzij de nieuwe vorm kan ik vandaag ook mijn debuut maken als 'blogger'. Vanop deze plaats mag ik jullie op de hoogte houden van mijn werk in de gemeenteraad voor Groen! Hamme. Een 'blog' is een 'weblogboek' of een dagboek op het internet: heel actueel dus. Maar ik zal de eerste weken ook even achterom kijken en een paar stukjes maken over de voorbije gemeenteraden van 2007.
Met een nieuwe meerderheid ? en dus ook een nieuwe oppositie, werd het immers een beetje aftasten hoe iedereen daar zijn rol zou invullen. Dat leverde al veel felle discussies op, al werden die spijtig genoeg niet altijd even fraai gevoerd. Tussen alle gekibbel door probeer ik namens Groen! constructieve voorstellen en bijdragen te doen vanuit de oppositie.

Zo heb ik in maart de vraag naar een lokaal klimaatplan voor Hamme op de agenda gezet. Daarover meer in een volgend stukje.
Wel al even bijzeggen dat jullie reacties en suggesties altijd welkom zijn: via deze site of in levende lijve, natuurlijk !

Tot de volgende,

Hilde