Ons Wendy hoeft geen Wanten!

10 April 2014

Ons Wendy hoeft geen Wanten!

Groen Hamme gaat naar de verkiezingen met een boegbeeld omu tegen te zeggen: . Wendy werd geboren inHamme en bracht er haar jeugd door. Toen ze 18 was, trok ze naarBrussel, werkte daar onder andere bij Bacob bank en studeerdein avondonderwijs psychologie aan de VUB.Wendy Serraris

Na haar studies woonde Wendy een aantal jaar in Dendermondeen gaf, als psychologe in opdracht van Palliatieve HulpverleningAntwerpen, opleidingen in ziekenhuizen en rusthuizen. Daarna kwam ze weer in Hamme wonen en ging ze aan de slagals vrijzinnig humanistisch consulente, eerst 5 jaar in Mechelen,en sinds 2009 in het Huis van de Mens in Sint-Niklaas.

Naast haar drie schatten van kinderen heeft Wendy ook een zeeruitgesproken mening, die ze (meestal vrij luid) verkondigt aaniedereen die het horen wil, met voornaamste focus op diversiteiten vrouwenemancipatie.

Als actief lid van Groen Hamme stelt Wendy zich nu kandidaatvoor de (schoon)moeder aller verkiezingen op 25 mei. Je vindthaar op de 6de plaats van de Vlaamse lijst bij de opvolgers. Veel succes namens het volledige team van Groen Hamme!