Gilles Verbeke boegbeeld lokale verkiezingen Groen Hamme

20 Januari 2024

Gilles Verbeke boegbeeld lokale verkiezingen Groen Hamme

"Gilles Verbeke wordt ons uithangbord voor de lokale kiesstrijd in 2024. Zijn expertise maken hem de geknipte persoon volgens onze leden." Peggy Geerinckx, voorzitter

2024 zal een jaar worden van hard werken voor onze lokale groep. We hebben de goesting en het talent om deel te kunnen uitmaken van een meerderheid. Als we zien wie ons vertegenwoordigt in lokale raden en commissies dan vallen we terug op een zeer straffe kern aan mensen.

Dat valt de huidige meerderheid ook op. Niet toevallig knoopt men met ons meer en meer het gesprek aan. Groen is noodzakelijk in een toekomstige meerderheid. Onze expertises op gebied van klimaat, milieu maar ook sociale zaken, cultuur en onderwijs en zelfs duurzame economie zijn ontonbeerlijk om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen. De huidige meerderheid omkadert het beleid met een flauw groen lijntje, dat mag gerust in dikkere verfstroken worden.

In dat kader kozen onze leden Gilles Verbeke als pion voor onze lokale campagne in 2024.

Gilles zetelt in de gemeenteraad, voorheen, BCSD waar hij het klappen van de gemeentepolitiek snel leerde. Vanuit zijn opleiding als maatschappelijk werker heeft hij een hart voor mensen die het financieel moeilijker hebben. Mensen waar Groen Hamme steevast de kaart voor trekt in onze voorstellen. Verder is Gilles door zijn huidige functie sterk in milieu en ruimtelijke ordening wat hem de extra Groene kleur geeft als kandidaat. Zijn dossierkennis, doorzettingsvermogen, kritisch vernuft en zin voor transparant beleid maken dat ook de meerderheid hem als een sterk gemeenteraadslid erkent. 

Groen Hamme staat als 1 team achter Gilles.

Zin om onze groep mee te steunen? Een activiteit bij te wonen? Lid te worden? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief via de knop 'doe mee' op onze website.