Cindy De Clercq

Geboren en getogen in Hamme, samen met mijn echtgenoot ouder van 2 geweldige dochters. Pedagoog van opleiding en tewerkgesteld in een centrum voor opvoedingsondersteuning. Gedreven, enthousiast en met momenten zeer aanwezig ;-).  

De hoeveelste keer kom jij op met de verkiezingen?

1ste keer.

Wat kan jij voor Hamme betekenen?

Iemand met een duidelijke visie, een open houding en een kritische blik die vanuit haar enthousiasme en gedrevenheid graag haar tanden in de Hamse politiek zet. Dit uiteraard samen met mijn 'ploeggenoten' want Groen Hamme is een teamprestatie!

Wat is het grootste probleem in Hamme dat in de volgende zes jaar aangepakt moet worden?

De inwoners van Hamme verdienen een fijne woonplek in een gezonde, groene omgeving. Als pedagoog ben ik dagelijks werkzaam met gezinnen en zijn ze mijn prioriteit. Ik vind dan ook dat gezinnen recht hebben op een beleid dat rekening houdt met hun noden en behoeften. Kinderen en jongeren zijn de toekomst en verdienen een beleid dat hen alle kansen biedt om te groeien en te bloeien, een beleid dat rekening houdt met hun mening en dit ook in de praktijk laat zien.

Als ik verkozen word, beloof ik plechtig dat….

Dat de inwoners van Hamme op mijn gedrevenheid kunnen rekenen en dat ik op een faire en eerlijke maar ook kritische manier aan politiek doe. 

Wat vind je het mooiste Hamse woord en wat betekent het?

Met het Hams als moedertaal heb ik er twee :-). 'kadijs' omdat het me doet denken aan mijn kindertijd waarin ik vaak vol ongeduld zat te wachten op de 'kadijskerre' (ijskar) en 'boekerij' omdat ik als jong meisje uren doorbracht in de boekerij van Hamme en er vele boeken verslond.